Inhousedag

Meld je aan voor onze inhousedag!

Heb jij je studie (bijna) afgerond en vind je digitale marketing interessant óf ben je al een aantal jaar werkende, maar weet je nog niet welke functie bij je past? Geef je dan op voor onze inhousedag op donderdag 23 juni en waan je voor een dag als consultant van de Newcraft Group!

Voor afstudeerders, studenten en werkende

Ligt je interesse bij digitale marketing, neem jij initiatief en ben je klaar voor de volgende stap? Mis deze inhousedag dan niet!

Schrijf je snel in want het aantal plekken is beperkt. Nadat jij je aanmeldt en CV met ons deelt, vindt er een selectie plaats op basis van CV. Binnen een aantal dagen laten wij je weten of we je uitnodigen bij ons op kantoor. 

 

Wat is het plan?

Wanneer je mag deelnemen aan de inhousedag nodigt Newcraft Group je uit om kennis te maken met UNFOLDR, OAK en Newcraft. We vertellen we alles wat je moet weten over onze traineeships en fast tracks en er is genoeg tijd om vragen te stellen. Ook kruip je in de huid van een consultant! Met andere deelnemers vorm je een team en gaan jullie samen – met ondersteuning van specialisten – de strijd aan tegen andere kandidaten. En de groep met de beste case? Die wint maar liefst €1000 aan training budget bij Newcraft! Als kers op de taart sluiten we de dag af met een gezellige borrel.  

 

Je bent vanaf 14:00 uur welkom bij ons op kantoor. Na het eerste koffietje starten we met het programma. Om de dag af te sluiten is er een gezamenlijke borrel om 18:40. 

Komt donderdag 23 juni niet uit? Dat is jammer, maar niet getreurd. We nodigen je graag uit op de volgende inhousedag. Word lid als Future Accelerator en ben als eerste op de hoogte over de volgende inhousedag.

 

Future Accelerators 

Schrijf je hier in voor onze Future accelerators nieuwsbrief: de community van Newcraft Group voor digitale talenten (in spé). Zo houden we je maandelijks op de hoogte van nieuwe vacatures, inhousedagen, podcasts en andere toffe content die bijdraagt aan jouw digitale groei.