Digital retail media traineeship

Ben jij klaar voor een start in digital marketing? Als trainee bij UNFOLDR leiden we je in één jaar op tot digital retail media specialist!

Do you have what it takes to be a Future Accelerator? Apply now!

Apply now!

Wat leer je?

Als consultant bij UNFOLDR ben jij de schakel tussen merken en retailers op digital marketing vlak. Daarom zorgen we ervoor dat jij bekend bent met alle facetten van digital marketing. Jij moet als retail media consultant inhoudelijke kennis hebben van alle mediakanalen maar moet vooral ook de helicopterview kunnen houden. Jij bent degene die alle touwtjes in handen heeft en er een kloppend verhaal van maakt richting de klant.

Om je klaar te stomen voor een carrière als digital retail media specialist volg je trainingen die onderverdeeld zijn in 3 categorieën:

 • Hard skills: Het opzetten van monetization strategieën voor retailers, het verbeteren van product content of retail media plannen maken;
 • Technologie: We leren je alles wat je moet weten over Google Marketing Platform, Retail media technologie en PIM/DAM systemen.
 • Soft skills: Zoals hoe je een geweldige presentatie geeft, time management en hoe je een professionele en volwaardige consultant wordt.

Learning on the job

We geloven dat je het snelste leert en ontwikkelt door hands-on ervaring. Na een crash course in digital marketing gedurende je eerste weken ga je meteen aan de slag voor onze klanten. Onze projecten zijn divers maar welk project je ook doet, je wordt altijd uitgedaagd om je technische en creatieve vaardigheden toe te passen om de beste resultaten te behalen. Weten hoe een week van een trainee eruit ziet? Bekijk hieronder een weekplanning van een trainee.

A week in the life of a trainee

Jij bent… 

 • Enthousiast, sociaal en houdt van aanpakken
 • Doelgericht en met een gezonde dosis doorzettingsvermogen
 • Een teamplayer: je houdt van werken in een team en viert successen samen

Kwalificaties

 • Een Bachelor’s of Master’s diploma. Bij voorkeur in Marketing, Economie of Business;
 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Een passie voor alles digitaal
 • Motivatie! Je hoeft niet ervaren te zijn, zolang je dit maar graag wilt!

Wat bieden wij jou? 

 • Een intensieve opleiding + salaris en solide voorwaarden.
 • Leuke en ambitieuze collega’s, de beste vrijdagmiddagborrels van het westelijk halfrond en legendarische feesten en uitjes zoals de jaarlijkse skitrip. 
 • De dynamische werkplek met de structuur van een startup. Geen formele zaken, iedereen is onderdeel van het resultaat. 
 • Je werkt op digitaal topniveau met klanten zoals Ahold Delhaize, Beam Suntory International en Praxis. Als je de juiste kansen pakt kun je snel groeien.
 • Een toffe werkplek in een spiksplinternieuw kantoor in het Keynes Building in Amsterdam. 

Over UNFOLDR

Een goede samenwerking tussen retailers en merken is essentieel. Deze relatie verschuift zich rap richting de online wereld. UNFOLDR verbindt retailers en merken door digitale retail oplossingen te creëren waar zowel retailers, merken én consumenten van profiteren. Onze focus ligt hier op het digitale schap, retail media en data & insights om digital retail excellence te bereiken voor onze klanten!

Voor retailers
Retailers zitten op een goudmijn aan (klant)data die voor leveranciers gigantisch waardevol is. UNFOLDR helpt retailers daarom met het verwaarden van hun e-commerce platform, kanalen en data richting leveranciers. We ontwikkelen, voeren en wijzigen programma’s voor het genereren van inkomsten, waarmee we de weg vrijmaken voor vruchtbare samenwerkingen tussen retailers en merken.

Voor merken
UNFOLDR helpt merken om de prestaties van hun producten op retail platforms te optimaliseren, gefocust op het digitale schap bij retailers, retail media performance, retail data & insights en creatieve concepten tussen merken en retailers. Bij UNFOLDR helpen we merken om binnen deze vier pijlers te versnellen om digital retail excellence te bereiken.

Sollicitatie procedure

Schermafbeelding 2021-07-22 om 11.21.26

Nog niet overtuigd? 

We snappen dat een richting kiezen erg lastig kan zijn, zeker wanneer je nog geen ervaring hebt in digital. Onze recruiter Julia helpt je graag een handje in je keuze! Bel of Whatsapp Julia via 0613559255. Zo weet je zeker dat je het traineeship kiest dat bij jou past en maak je de dag van onze Djuul ook nog eens een stuk leuker. Win-win dus!

Wil je meer weten over retail media? In de UNFOLDR Webinar leggen onze experts je uit wat het precies is, waarom het belangrijk is en waar je op moet letten in het veranderende digitale landschap!

Wel overtuigd en zijn we een match? 

Apply now!