Digital retail media – Traineeship

Wat doen wij:

Een goede samenwerking tussen retailers en merken is essentieel. Merken leveren een groot deel van het assortiment van retailers, en het grootste gedeelte van de omzet van merken komt via retailers. Wij helpen retailers en merken met het optimaliseren van hun samenwerking zodat ze hier allebei het meeste uit kunnen halen.

Dit kan bijvoorbeeld gaan over het optimaliseren van het digitale schap (merk: hoe staan mijn producten erbij op het digitale schap van mijn retailers of vanuit de retailer: hoe zorg ik ervoor dat de merken die ik verkoop zo goed mogelijk op mijn digitale schap staan). Ook speelt retail media een grote rol (merk: welke kanalen kan ik het beste inzetten bij welke retailer of vanuit de retailer: welke mediakanalen bied ik aan en hoe maak ik hiermee het beste mediaplan voor mijn leveranciers?). Voor al deze vraagstukken bieden wij oplossingen die we samen met onze klant implementeren, uitvoeren en continu verbeteren.

Over het team

UNFOLDR maakt deel uit van de Newcraft Group en zet digitale kennis in om succesvolle samenwerkingen te bouwen tussen retailers en merken. Wij houden van ondernemen, we werken hard om de concurrentie altijd een stap voor te blijven en blinken uit in slechte grappen. Merken waar wij o.a. voor werken:

albert-heijn-logo-E7FDF0C5A1-seeklogo.com
gall-gall-logo-vector
download (3)
Nieuwe_Praxis_logo
ETOS

Het traineeship

Om je klaar te stomen voor een carrière als digital retail media specialist volg je trainingen die onderverdeeld zijn in 3 categorieën:

 • Hard skills: Het opzetten van monetization strategieën voor retailers, het verbeteren van product content of retail media plannen maken;
 • Technologie: We leren je alles wat je moet weten over Google Marketing Platform, Retail media technologie en PIM/DAM systemen.
 • Soft skills: Zoals hoe je een geweldige presentatie geeft, time management en hoe je een professionele en volwaardige consultant wordt.

Learning on the job

We geloven dat je het snelste leert en ontwikkelt door hands-on ervaring. Na een crash course in digital marketing gedurende je eerste weken ga je meteen aan de slag voor onze klanten. Onze projecten zijn divers maar welk project je ook doet, je wordt altijd uitgedaagd om je technische en creatieve vaardigheden toe te passen om de beste resultaten te behalen. Weten hoe een week van een trainee eruit ziet? Bekijk hieronder een weekplanning van een trainee.

Wie jij bent

Bij Unfoldr is het belangrijk dat je alle facetten van digital marketing kent; dit betekent dat je van alle mediakanalen inhoudelijke kennis moet hebben maar vooral ook de helicopterview moet kunnen houden. Jij bent degene die alle touwtjes in handen heeft en er een kloppend verhaal van maakt.

Daarnaast schakel jij niet alleen met onze klant, maar ook met leveranciers en retailers namens onze klant. Goede communicatieve vaardigheden zijn daarom heel belangrijk voor ons.

Verder ben jij:

 • Enthousiast, sociaal en je houdt van aanpakken
 • Je hebt een gezonde dosis doorzettingsvermogen en bent doelgericht
 • Je houdt van werken in een team en samen successen vieren

Kwalificaties

 • Een Bachelor’s of Master’s diploma. Bij voorkeur in Marketing, Economie of Business;
 • 0-2 jaar werkervaring;
 • Een passie voor alles digitaal
 • Motivatie! Je hoeft niet ervaren te zijn, zolang je dit maar graag wilt!

Wat bieden wij jou? 

 • Een goed salaris en solide voorwaarden
 • Leuke en ambitieuze collega’s, de beste vrijdagmiddagborrels van het westelijk halfrond, legendarische feesten en uitjes zoals de jaarlijkse skitrip. 
 • De dynamische werkplek met de structuur van een startup. Geen formele zaken, iedereen is onderdeel van het resultaat. 
 • Je werkt op digitaal topniveau met klanten zoals Ahold Delhaize (Gall & Gall, Etos, etc.) en Praxis. Als je de juiste kansen pakt kun je snel groeien.
 • Een toffe werkplek: Je vindt ons op de vierde verdieping van B.Amsterdam: Europa’s grootste startup hub.

Sollicitatie procedure

Schermafbeelding 2021-07-22 om 11.21.26

Zijn we een match?

Vul hieronder je gegevens in (onder ‘extra informatie’ kun je je motivatiebrief typen) en we komen zo snel mogelijk bij je terug. De nieuwe startdatum van het traineeship is 3 januari 2021.

Meld je aan voor Future Accelerators

Is het voor jou niet het juiste moment om je aan te melden voor het traineeship maar ben je wel enthousiast? Of wil je gewoon graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in digital marketing? Als het antwoord op een van deze vragen ‘ja’ is, meld je dan hier aan voor Future Accelerators: dé talent community vanuit Newcraft Group.